Összesen 12 találat

Show sidebar
Bezár

Akácméz – 950 g

2,500 Ft

Áttetsző, sokszor vízszerű. Színe a nagyon halványsárgástól a zöldesig terjed. Jellemzője, hogy a magas gyümölcscukor tartalomnak köszönhetően nagyon lassan kristályosodik ki. HUNGARIKUM. Népi megfigyelések szerint kiváló a fertőtlenítő hatása, hiszen az akácméz robinint és akacint tartalmaz. Jó méregtelenítő és köhögéscsillapító hatása is ismert. Fogyasztható teában, mézes kenyérként, vagy csak önmagában kanalazgatva.

Bezár

Akácméz aszalt barackkal

1,300 Ft
Fenomenális! Az akác jótékony hatásai, mint a méregtelenítő és köhögéscsillapító kiegészül a barackéval, ami hasznos niacin és folsav forrás, az A-vitamin tartalmának köszönhetően késlelteti az időskori látásromlást, érvédő hatású – arról nem is beszélve, hogy mennyire finom. Ezek a jótékony hatások (és még fele sincs felsorolva) össze vannak most készítve ebbe az üvegbe, így Te mint tudatos vásárló élvezheted a természet eme csodáját.
Bezár

Akácméz aszalt szilvával

1,300 Ft
Az antioxidánsok koronázatlan királya. Sokan nem tudják, de az aszalt szilva az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Az antioxidáns segítségével ellensúlyozni lehet a szabad gyökök károsító hatását. Amellett, hogy nagyon finom jótékony hatással van az emésztőrendszerre, a koleszterinszintre, és még rengeteg másra. Ezt most kiegészítettük a kiváló minőségű termelői akácunk jótékony hatásaival, így egy nagyon finom és hihetetlenül egészséges termék került webáruházunk polcára.
Bezár

Akácméz diákcsemegével

1,300 Ft
Igazi ínyencség. A diákcsemege önmagában egy nagyon finom magvakból és aszalt gyümölcsből álló finomság, de ezt most mi felturbóztuk igazi, saját magunk és méheink által megtermelt akácmézzel. Ennek köszönhetően a jótékony hatások kiegészítik egymást, nem is beszélve az így kapott fantasztikus ízvilágról, amely egy különleges, páratlan élménnyel ajándékozza meg a fogyasztót.
Bezár

Akácméz mazsolával

1,300 Ft
A mazsola rendkívül értékes, hiszen a színes héjban bioflavonoidok találhatók, valamint P-vitamin, mely a baktériumokkal és vírusokkal szemben könnyen felveszi a harcot, jelentős a gyulladásgátló szerepe és az allergiásoknak is segít. Vasban gazdag. A szépségápolásban is hatékony, késlelteti ugyanis a ráncok megjelenését és a szarkalábak feltűnését is. Ezt most kiegészítettük a kiváló minőségű termelői akácunk jótékony hatásaival, így egy nagyon finom és hihetetlenül egészséges termék került webáruházunk polcára.
Bezár

Akácméz napraforgómaggal

1,300 Ft
Tudtad, hogy esszenciális zsírsavak, fehérjék, vitaminok, B1-, B2-, és E-vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek, foszfor és kálium található a napraforgóban? Véd a magas koleszterinszint és vérnyomás ellen, egy igazi B vitamin bomba! :) Ezt most kiegészítettük a kiváló minőségű termelői akácunk jótékony hatásaival, így egy nagyon finom és hihetetlenül egészséges termék került webáruházunk polcára.
Bezár

Akácméz tökmaggal

1,300 Ft
A tökmag egy csodaszer, és ez nem titok, hiszen rengeteg tökmag kivonat létezik a piacon. Pozitívan hat a tökmag többek között az álmatlanságra, bőr regeneráló képessége van, szív- és érrendszeri betegségekre, férfiaknál prosztata-bántalmakra, sőt még a köszvényes panaszokat is képes enyhíteni a rendszeres fogyasztása. Ezt most kiegészítettük a kiváló minőségű termelői akácunk jótékony hatásaival, így egy nagyon finom és hihetetlenül egészséges termék került webáruházunk polcára.
Sold out
Bezár

Méhviasz – 1000 g

3,900 Ft
Amitráz és tau-fluvalinát mentes méhviasz, amely kiválóan alkalmas hagyományos gyertya, vagy test- illetve fülgyertya és egyéb kozmetikumok alapanyagául. A viasz fedelezésből származik, tehát a lehető legtisztább viaszt kínáljuk. Kapható még 250 grammos és 500 grammos kiszerelésben is.
Sold out
Bezár

Méhviasz – 250 g

1,100 Ft
Amitráz és tau-fluvalinát mentes méhviasz, amely kiválóan alkalmas hagyományos gyertya, vagy test- illetve fülgyertya és egyéb kozmetikumok alapanyagául. A viasz fedelezésből származik, tehát a lehető legtisztább viaszt kínáljuk. Kapható még 500 grammos és 1000 grammos kiszerelésben is.
Sold out
Bezár

Méhviasz – 500 g

2,200 Ft
Amitráz és tau-fluvalinát mentes méhviasz, amely kiválóan alkalmas hagyományos gyertya, vagy test- illetve fülgyertya és egyéb kozmetikumok alapanyagául. A viasz fedelezésből származik, tehát a lehető legtisztább viaszt kínáljuk. Kapható még 250 grammos és 1000 grammos kiszerelésben is.
Sold out
Bezár

Repcezméz – 950 g

1,800 Ft

A fehértől a halványsárga-krémszínig terjedő nagyon édes méz, amelyet enyhe zamatú íz világ jellemez. A magas szőlőcukor tartalomnak köszönhetően rendkívül gyorsan kristályosodó fajtaméz. Jellemzője, hogy finomszemcsésen kristályosodik, így krémes marad. Népi megfigyelések szerint kiváló a gyulladáscsökkentő hatása, magas vastartalma miatt vérszegénység ellen ajánlott. Érzékeny gyomrúaknak, gyomorsav-túltengésben szenvedőknek fogyasztása kifejezetten ajánlott alacsony savtartalma miatt!

Sold out
Bezár

Vegyes virágméz – 950 g

1,800 Ft
Igazi kuriózum, hiszen zömében napraforgó, de tartalmaz a nyár nyíló virágaiból mindenféle elképzelhető finomat és jót, fűszer és gyógynövényeket is. Népi megfigyelések szerint a napraforgó révén kiváló fertőtlenítő, méregtelenítő és köhögéscsillapító, és a nyár virágai teszik teljes értékűvé, hiszen így hatalmas beltartalmi értékkel (vitaminok, aminosavak) rendelkezik.