Amit kínálunk, az nem más, mint az:

Életünk Méze

Egy kanállal minden nap az egészségünkért

A VALÓDI MÉZ egy olyan egyedülálló étrendkiegészítő, ami 100%-ban természetes, nem laborban készült, nem tartalmaz veszélyes, felesleges kísérőanyagokat, és ráadásul még finom is. 🙂 Rengeteg, a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaz. A teljesség igénye nélkül: 11 féle vitamint (A,C, D, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, Folsav (B9) ), a létező 22 aminosavból 20-at, emelett rengeteg ásványi anyagot, például kalcium, magnézium, kálium, nátrium és sok nyomelemet mint vas, réz, cink, mangán, jód, fluor.

Egy fontos kérdés, amit megválaszoltunk neked:

Miért a Vadvirág Manufaktúra termékeit válasszam?

Mivel számunkra fontos a saját magunk és családunk egészsége, így sok méhészettel ellentétben méhészetünkben nem használunk amitráz és tau-fluvalinát tartalmú (ideg)mérgeket. Sok méhészet használja ezeket a méhek kártevőinek irtására, pedig felhalmozódnak a viaszban és bizony kimutathatóak a mézben is. Miért mérgeznénk egy ilyen csodaszert, ami ennyi, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagot tartalmaz? Gondolom, hogy ebben te is egyetértesz velünk, hogy nem szabad!

Merre is van a mi kis méhészetünk?

Mi mindig tárt karokkal várunk

Méhészetünk Magyarországon, a Dél-Alföldön, a kutaspusztai tanyavilágban található, ahol a híres német író, Hugo Hartung is vendégeskedett. Nem véletlen esett ide a választásunk, amikor a méhészetünknek kerestünk telephelyet, hiszen a családi kötelékek valamint a barátságos, őszinte és segítőkész székkutasi emberek mellett a természeti környezet is lehetővé teszi a zavartalan méhészkedést.

Rengeteg virágzó növénykultúra megtalálható a közelben: repce, akác, olajfűz, napraforgó stb. Ennek köszönhetően a méhészetünk törzsállományával  állóméhészkedést folytatunk.

Mi nem a tömeggyártásra, a hordós méztermelésre rendezkedtünk be, hanem a minőségi, valóban eredeti fajtamézekre, valamint a titkos mézkeverékeinkre amelyeket gondosan ellenőrizve, kicsomagolva juttatunk el a mézfogyasztókhoz, illetve szerződött viszonteladó partnereinkhez, így biztosítva, hogy kiváló mézeink a világ számos pontján elérhetővé váljanak.

Mézeinket Hódmezővásárhelyen és a kiállításokon, vásárokon magunk értékesítjük kistermelőként, országos kiszállításra a családi kapcsolatok (erdélyi származás) révén Romániában megalapított a vállalkozásunk, egy Kft segítségével csomagoljuk ki és juttatjuk el a vásárlóinkhoz a termékeinket, mert a kistermelői rendelet csak 40 km-es körzetben engedélyezi az értékesítést. Természetesen ez semmiféle minőségbeli különbséggel nem jár, mind a kettőt mi csomagoljuk ki, csak egyik részét itthon, a másikat a kinti mézcsomagoló üzemünkben.

Ötvözzük a hagyományos méhészeti technológiát a modern, jövőbemutató eszközökkel. Hiszünk benne, hogy a méz, ez a természetes édesítőszer, amely rengeteg tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, csak akkor lehet IGAZI és TERMÉSZETES, ha a mögötte található technológia is az.

Éppen ezért szeretettel ajánljuk figyelmedbe természetes mézeinket és méhészeti termékeinket, amelyek elkészítésében sok százezer méh volt partnerünk.