SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Két lehetőség közül választhatsz:

Kérheted a terméket postapontra, illetve az MPL futárt választva házhoz szállíttatjuk a csomagodat a Magyar Posta segítségével.

Minden héten szerdán postázzuk az addig beérkezett rendeléseket, ezeket az esetek 99%-ában másnap, a maradék 1%-ában pedig pénteken kézbesíti a posta, ha házhozszállítást választottad. Természetesen a postapontra történő megérkezésről is kapsz értesítést.

Igyekszünk a maximális biztonságra törekedni, éppen ezért minden egyes üveget becsomagolunk buborékos fóliába, illetve térkitöltő chipset is használunk a dobozban. A doboz a piacon elérhető legvatagabb kartonból készült, így nem kell attól tartani, hogy kiszakadna.

Természetesen bármi előfordulhat, így ha úgy látod, hogy sérült a csomag, akkor ne vedd át, vetess fel jegyzőkönyvet. Postafordultával pótoljuk a sérült csomagot.

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A webáruházunkat a romániai vállalkozásunk, egy kft működteti, amelynek székhelye Erdélyben található. A számlavezető bankunk a Transilvania Bank, ha ide utalnál az neked nagyon sokba kerülne.

Sajnos a külföldre történő utalás nagyon drága, ezért nem engedélyeztük az utalásos fizetést, ne legyen az, hogy valaki megjárja vele.

Egyelőre igen, de nekünk nem túl szerencsés, mert a beszedett összeget nem tudják elutalni a külföldi bankba, így próbálunk egy szerencsésebb megoldást kitalálni, de egyelőre megoldjuk. 🙂

Egyelőre nem, de dolgozunk a megoldáson. Valószínűleg a PayPal-lal lehet a későbbiekben majd fizetni. 🙂